In het najaar van 2019 heb ik een nieuw design gemaakt voor het logo van de Speeltuinvereniging Crooswijk. Het logo wordt door de vereniging in het clubblad gebruikt.

Logo Speeltuinvereniging Crooswijk
Logo Speeltuinvereniging Crooswijk

Aanleiding

Het originele logo dat gebruikt werd door de speeltuinvereniging was van het wapen van Crooswijk: een zwart embleem met drie bekertjes erop. Mijn vriend vond dat het oude logo wel een opfrisbeurt kon gebruiken en heeft gevraagd bij de speeltuin of het goed was om een nieuw ontwerp te laten maken door mij. De eigenaar van de speeltuin vond het een goed idee en zo geschiedde.


Ontwerp

Het logo is gemaakt met het programma Procreate op de iPad. Het logo bevat twee pictogrammen van speeltoestellen. Ook heb ik het oude logo verwerkt in het nieuwe ontwerp, zodat het toch herkenbaar blijft voor de bezoekers van de speeltuin. De kleuren van het logo zijn afgestemd op de wens van de opdrachtgever.


Over de speeltuin

Speeltuin Crooswijk bestaat inmiddels 87 jaar en is een begrip in Rotterdam. De speeltuin bevindt zich in de wijk Crooswijk in Rotterdam.

De vereniging heeft twee websites:

Het adres is:
Schuttersweg 74
3034 RN Rotterdam

Voor gezinnen met kleine kinderen is de speeltuin een heel leuk en voordelig uitje. Ook worden er over het hele jaar verschillende activiteiten georganiseerd. Dus neem zeker een kijkje op de website.


Terug naar Portfolio