Welkom op de website van ColourFlux Studio! Leuk dat je mijn website hebt gevonden. De website heeft een eenvoudige structuur. Ik hoop dat alles snel en eenvoudig te vinden is.

Indeling website

Waar kun je wat vinden op de site?

Home
Op de home-pagina komen updates over het portfolio en blogposts samen. De laatste vijf geplaatste berichten staan in de carrousel bovenaan en de eerdere berichten staan eronder.

Portfolio
In mijn portfolio vind je verschillende projecten en opdrachten die ik heb gedaan. Elk portfolio-item heeft een artikel over hoe de opdracht tot stand is gekomen.

Blog
In mijn blog plaats ik ongeveer om de twee à drie weken een blogpost. De blogposts gaan voornamelijk over wandelen in Nederland, waarin ik uitgebreid vertel over mijn wandelavonturen met bijpassende illustraties en foto’s.

Over mij
Op de Over mij-pagina vind je meer informatie over mij, mijn werkzaamheden en ColourFlux Studio.

Contact
Wil je contact opnemen met ColourFlux Studio? Op de Contact-pagina vind je alle informatie die je nodig hebt.

Privacybeleid
Het privacybeleid van ColourFlux Studio vind je in de voettekst van de website.

De site is ook op smartphone en tablet te bekijken. De website is volledig responsive, dat betekent dat de content op de site zich aanpast aan de grootte van je scherm.


Info-blokjes

Ik vind het leuk om (achtergrond)info toe te voegen aan mijn berichten en blogposts. Elk soort info-blokje heeft een eigen kleur:

Geel: achtergrondinfo over het onderwerp. Ik zet altijd de bron erbij.
Oranje: weetjes over mij of ColourFlux Studio
Licht groen: ervaring of anekdote van mij.
Paars: meer informatie over een wandelroute die ik heb gedaan.

Social media

Je kunt me volgen op instagram, ik heb twee accounts:

  • Colourfluxstudio voor updates over opdrachten en projecten, producten te koop en nieuwe blogposts.
  • Mijn persoonlijke account is magz_1981 met vooral berichten over persoonlijke dingen, zoals hobby’s (kleuren voor volwassenen en wandelen) en behind the scenes updates.

Op mijn Red Bubble pagina kun je een aantal illustraties die ik heb gemaakt laten bedrukken op verschillende producten. In het portfolio-artikel over vlinder-illustraties vertel ik hier meer over.


Uitbreidingen op de website

De komende tijd zal ik op de achtergrond verder werken aan mijn website. Ik ga in ieder geval meer blogposts schrijven over wandelen & tekenen en over mijn ervaringen met illustreren en het runnen van een bedrijf als illustrator. Mijn portfolio zal ik updaten met nieuwe afgeronde projecten en opdrachten.

Ik ben benieuwd wat je van de website vindt. Laat een reactie achter onder een bericht of stuur een mail via het contactformulier. Ik sta ook altijd open voor opbouwende feedback, dus als je een idee hebt m.b.t. het beter maken van de site, laat het me vooral weten.