Privacybeleid ColourFlux Studio

Inleiding

In deze privacyverklaring lees je hoe er omgegaan wordt met jouw persoonlijke gegevens op de website van ColourFlux Studio. Je leest welke gegevens worden verzameld, voor welke doeleinden de gegevens worden gebruikt en hoelang deze worden bewaard. Ook beschrijft de privacyverklaring welke rechten en plichten je hebt m.b.t. je persoonlijke gegevens. De privacyverklaring kan vanwege wetswijzigingen geüpdatete worden. Ik raad je aan om de pagina periodiek te raadplegen.


Omschrijving bedrijf

Ik ben Margrita de Jong, eigenaar van eenmanszaak ColourFlux Studio. Ik maak illustraties en grafische designs in opdracht voor consumenten en bedrijven. Daarnaast verkoop ik eigen producten, zoals eigen illustraties, prints en ansichtkaarten. Op de website worden verschillende persoonlijke gegevens verzameld. Heb je vragen of klachten over het gebruik van je gegevens? Neem dan gerust contact met mij op.

E-mail: contact@colourfluxstudio.com | Tel: 06-51935607 (bereikbaar maandag en vrijdag tussen 9.00 en 17.00 u.) | Droge Mark 12, 4761 JB, Zevenbergen | Btw-nr. NL003294261B65 | KvK nr. 78133777


Doel

Voor de volgende doeleinden worden persoonlijke gegevens verzameld:

Reacties

Als je een reactie plaatst onder een post, artikel of pagina worden de gegevens van het reactieformulier bewaard: je naam, e-mailadres en eventueel de website. Daarnaast wordt het IP-adres van de bezoeker bewaard en de browser user agent om spam te helpen detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Contactformulier

Als je het contactformulier op deze website gebruikt, wordt je naam en je e-mailadres bewaard. Als je adresgegevens via het contactformulier doorgeeft zullen deze ook bewaard blijven. Je adresgegevens worden alleen voor rechtstreekse correspondentie gebruikt en niet voor commerciële doeleinden. Als de persoonsgegevens in de toekomst wel voor commerciële doeleinden worden gebruikt (bijvoorbeeld in een nieuwsbrief), word je eerst om toestemming gevraagd.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie-gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.


Ontvangers

De gegevens die ColourFlux Studio ontvangt worden beheerd bij:

Yourhosting

Deze website wordt gehost by Yourhosting. Jouw persoonsgegevens worden bewaard op de servers van Yourhosting. Ook mails die je stuurt naar een e-mailadres van ColourFlux Studio (bijvoorbeeld contact@colourfluxstudio.com) worden bewaard op de servers van Yourhosting.

Google mail

Mails die je stuurt naar een e-mailadres van ColourFlux Studio (bijvoorbeeld contact@colourfluxstudio.com) worden doorgestuurd naar een Google mail (gmail) mailbox. Je persoonsgegevens worden dus ook bewaard op de mailservers van Google.


Opslagperiode

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Als je contact opneemt met ColourFlux Studio worden je gegevens maximaal 4 jaar bewaard.


Beveiliging

Van jouw persoonsgegevens worden geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerder genoemde systemen en software.

De persoonsgegevens die door ColourFlux Studio of eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk tweestapsverificatie.

Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar ColourFlux Studio. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces.

De apparaten die jouw gegevens openen zijn ook beveiligd met een wachtwoord. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

Jouw bezoek aan deze website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website privé is. Dit is aangegeven door middel van het slotje in de adresbalk van de browser.

Reacties die je plaatst zijn beveiligd met reCaptcha (eigendom van Google). Hiermee wordt de website veilig en spamvrij gehouden. Rechts onderin op de website vind je het reCaptcha icoontje. Daar kun je ook het privacybeleid en servicevoorwaarden van Google terugvinden.


Rechten

Recht op inzage

Je hebt het recht te allen tijde jouw gegevens op te vragen die bij ColourFlux Studio bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met ColourFlux Studio. Je krijgt dan een overzicht van jouw bewaarde gegevens.

Recht op rectificatie

Kloppen je gegevens niet of zijn deze veranderd? Je heb het recht om dit te laten rectificeren door ColourFlux Studio.

Recht op overdracht

Mocht je gegevens nodig hebben die door ColourFlux Studio zijn bewaard in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient ColourFlux Studio al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.

Recht op wissen van gegevens

Wil je niet langer dat je gegevens bij ColourFlux Studio vastgelegd zijn? Dan heb je het recht je gegevens te laten wissen.

Recht op indienen van een klacht

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat ColourFlux Studio niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)

Wil je niet dat ColourFlux Studio jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens.

Het gebruikmaken van deze rechten kan via contact@colourfluxstudio.com onder toezending van een kopie van een id-bewijs, waarbij de pasfoto, id-bewijsnummer en Burgerservicenummer onleesbaar zijn gemaakt. ColourFlux Studio zal binnen een week contact met je opnemen.


Plichten

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens van het aanbieden van de diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om contact op te nemen als je een bericht hebt gestuurd naar ColourFlux Studio. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan ColourFlux Studio de betreffende dienst niet aanbieden.

Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden. Mocht het nodig zijn de gegevens die jij hebt gedeeld met ColourFlux Studio met anderen dan de bovengenoemde partijen te delen, dan zal daar eerst jouw expliciete toestemming voor gevraagd worden.

ColourFlux Studio behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist danwel wanneer ColourFlux Studio dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van ColourFlux Studio te beschermen. Daarbij wordt getracht altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.