Dit logo heb ik gemaakt voor het YouTube kanaal Dark Heart Soldier. Het is een gaming-kanaal bedoeld voor Call of Duty games.

Het logo-ontwerp is gemaakt in het programma Adobe Illustrator.

Logo Dark Heart Soldier Youtube channel

Opdracht en werkwijze

De opdracht was om een stoer en vrouwelijk logo te maken voor een gaming-YouTube kanaal, met in ieder geval een hart en de kleur paars erin verwerkt.

Ik ben begonnen met een aantal ideeën op papier te zetten en te schetsen, bijvoorbeeld de associaties die ik heb bij ‘dark heart’ en ‘soldier’ en de vorm van het hart. De ideeën heb ik samengesteld in een moodboard in Adobe Illustrator. Ook heb ik bijpassende lettertypes verzameld. Vervolgens heb ik drie ontwerpen gemaakt en deze voorgelegd aan de opdrachtgever.

Na de keuze van de opdrachtgever heb ik nog wat aanpassingen gedaan op basis van de wensen van de opdrachtgever.

Moodboard logo Dark Heart Soldier
Moodboard

Heb je ook een logo nodig voor je bedrijf? Neem dan contact op via het contactformulier voor de mogelijkheden.


Terug naar Portfolio