Dit is een schilderij van de Byodo-In tempel in Kahaluu, eiland O’ahu, Hawaï. Deze tempel is een replica van de Byodo-in tempel in Uji, Japan. Dit is een eigen project die ik uit wil breiden in een serie van tempels op verschillende locaties in de wereld.

Byodo-In tempel
Byodo-In tempel, Kahaluu, O’ahu, Hawaï

Details schilderij

Het schilderij is gemaakt met Winsor & Newton Cotman aquarelverf op Hahnemühle Britannia 300 grams cold pressed papier. Het schilderij zelf is 27,5 x 18,5 cm groot. De grootte inclusief lijst is 43,5 x 34,5 cm. Als referentie heb ik een foto gebruikt van Pixabay. Op deze website vind je vele rechtenvrije foto’s die je kunt gebruiken als referentiemateriaal voor je eigen werk.

Schilderij Byodo-In tempel
Schilderij met donkerrode passe-partout, zwarte lijst met een gouden rand

Het schilderij is te koop voor € 500,- exclusief verzendkosten. Heb je interesse? Neem dan contact met me op voor meer informatie.

Vind je het schilderij mooi, maar de prijs te hoog? In mijn Webshop zijn ook prints verkrijgbaar in A4 formaat op uitstekende kwaliteit BioTop 250 grams papier voor de prijs van € 20,- per stuk, exclusief verzendkosten.

Prints van Byodo-In tempel
Prints van Byodo-In tempel op A4 grootte

Het is ook mogelijk om zelf een schilderij te laten maken door ColourFlux Studio. Ik maak namelijk ook illustraties en schilderijen in opdracht. Neem hiervoor contact op via het contactformulier.


Terug naar Portfolio