Twee van mijn aquarelschilderijen van een Japanse en Chinese tempel zijn deze maand te bewonderen in een kunst studio in Rotterdam genaamd City Art van kunstenaar Chris Ripken. Het ophangen van de schilderijen in de studio was een cadeautje van mijn vriend.

Chinese en Japanse tempel in City Art Rotterdam
Chinese en Japanse tempel in City Art Rotterdam

City Art was eerst gevestigd op het Insulindeplein in Rotterdam Noord, met ook een tentoonstellingsruimte. Sinds vorig jaar is deze studio verhuisd naar een kleinere locatie op de Herlaerstraat 36B. Werk van anderen tonen doen ze eigenlijk niet meer, maar mijn vriend heeft het voor elkaar gekregen dat mijn schilderijen voor een maand tentoongesteld zijn.

Ben je benieuwd naar de schilderijen of de andere kunst van Chris Ripken? Neem dan een kijkje bij de studio. Helaas is het op het moment niet mogelijk om zomaar binnen te lopen. Je kunt van te voren een afspraak maken met de eigenaar.

Kunst van Chris Ripken in City Art
Kunst van Chris Ripken in City Art

Beide schilderijen zijn gemaakt met aquarelverf en hebben een bijpassende lijst en passe-partout. De lijst is op maat gemaakt en heeft museumglas. De schilderijen zijn te koop voor € 500,- per stuk. Neem contact met mij op voor meer informatie.

Aquarel-schilderijen in City Art Rotterdam
Aquarel-schilderijen in City Art Rotterdam

Wil je weten hoe de schilderijen tot stand zijn gekomen? Bekijk de volgende posts in mijn portfolio:


Terug naar Blog.